چهارشنبه، آذر ۲۱، ۱۳۸۶

yeki doost dare benevise ama safhe baz nemishe, yeki ham mesle man safhe ra baz mikone ama nemitune benevise.

gahi chizaii e ziadi tu zehname ke baes mishe tamarkozam o az dast bedam, mesle alan. shayad man hanuz be zaman niaz daram.

dishab yek hamotaghi e jadid dashtam. yek marde thailandi ke falgiri mikone inja, yani movaghati inja umade baraye inkara. adame garm o mehrabuni be nazar mirese. man be fal eteghadi nadaram ama vaghti bahash dast dadam goft motevale kei hastam. behesh goftam ama porsidam chera? goft man kare fortune telling mikonam. goftam bezaram emtehan kone. kheili mohem nabud ke chi mige o chi goft. ama vasate harfash yek chizi goft.
behem goft ke to tu game behtar hasti ta love. goftam manzooret chie? goft game yani friendship and work va harchizi marboot be movafaghiate mobtani bar khodet ama love na.
in jomle ra pishtar ham az kasi shenide budam. hamin.

emrooz kami be in fekr kardam. emrooz na kar daram na hosele dars khundan. ta hala tamame daramade man az karhaye casual bude ama yeki az moshkelatesh ham hamine. gahi bikar mimuni.

emrooz chizaye mokhtalefi tu zehname ama man faghat yekisho neveshtam.

yeki az chizaii ke inja gahi baes mishe asabe adam khoord beshe, havashe. yek ho chand rooz abri e o az aftab khabari nist. mariz bashi o bikar bashi o abri ham bashe, akhbare iran ra ham moroor koni, kolan bi hes mishi.

chand rooze pish raftam yek namayesh didam o jaye kheili ha khali bud. unaii ke bahashun namayesh didam. parastoo, mohsen, hamzad, nobody, pan, hana o tenesi!(yadam nemiad bahashun namayesh dide basham) va gheisar e ghadimi.

didan inke doostat shad hastan khabare khubie. chand khat e kootah chat kardan ba "pan" ham hese khubi dare.

omidvaram matne sardi nabude bashe. ama emrooz rooze sardi baraye man ast.

Yale
in esme ham chize jalebie, baram hoviat miare

هیچ نظری موجود نیست: